top of page

"Vi har anlitat showgruppen Hon & Jag vid ett flertal tillfällen, både till  företagsarrangemang och privata fester. Det specialskrivna materialet gör alltid succé och igenkänningsfaktorn blir magisk. Hon & Jag levererar alltid musikalitet, engagemang och värme. Vi ser fram emot nya samarbete!"
Sören Lundell, Inte bara Fest

"Tack Hon & Jag för en underbar skräddarsydd show! Ni gjorde vår kväll! Kan varmt rekommendera Maria och Camilla för stora och små event, de är kapabla till allt!"
Maria Shamoun, Roschier Advokatbyrå

"Stort tack för i fredags, ni gjorde ett väldigt bra jobb. Fantastiska röster i kombination med humor och värme som verkligen lyste igenom. Blev ett lyckat kalas, mycket tack vare er."
Eva van Heek Lilljegren,

The Swedish Club

"Hon & Jag bjöd på en helkväll med musik och skratt. Vi gillade verkligen rockshowen, vilket drag! Och ana om vi blev överraskade när vi klev på bussen och möttes av sjuksystern och doktorn. Tack Hon & Jag för en mycket lyckad kväll."
Ewa Wiberg, Bygg Ole

"Hon & Jag arbetar med energi, glädje och lyhördhet för vad kunden önskar. Vi har vid flera tillfällen anlitat dem för skräddarsydd underhållning! Kunder som aldrig tidigare har dansat har näst intill stått på borden och hängt med - eller bara njutit av proffsig underhållning. Hon & Jag är ett bra val för en lyckad tillställning!"
Stefan Warell, Aktiva Event

"Hon & Jag kan underhålla på hög nivå och är både teatraliska och riktiga sångbegåvningar. Vi hade en fantastisk kväll tack vare Hon & Jag och jag kan varmt rekommendera dem till ett företagsevent."
Linnéa Stark, Väderstad-Verken

C_M_span.jpg
bottom of page